Intelligens Gyurma - pink
Webáruház ár:

  2990


Formázható, pattan, szakad, nyúlik, törik! Amikor az Intelligens Gyurma  vidám pink színét használod, az olyan, mintha egy nagy, vicces rágógumival dobnád fel a hangulatot.


Név: Intelligens Gyurma - pink Kedvencekbe tesz
Cikkszám: 242
Korosztály: 3+
Márka:

Intelligens Gyurma


Elbűvölő pink színben pompázó Intelligens Gyurma, ami garantáltan feldobja az unalmas perceidet! A rózsaszín szimbolizálja a szerelmet, a szeretetet, a női megérzést, a gondoskodást, és a törődést. Mikor ezt a vidám gyurmát használod, olyan mintha egy nagy, vicces rágógumival dobnád fel a hangulatot.

"Az intelligens gyurma egy speciális anyagból készült különleges termék, melyet az USA-ban fedeztek fel a II. világháború idején. Bár ipari felhasználására nem került sor, hihetetlen fizikai tulajdonságai miatt népszerűsége a mai napig folyamatosan nő. Különlegességét az adja, hogy különböző anyagok fizikai tulajdonságait ötvözi, ráadásul hosszú távon használható anélkül, hogy tönkremenne.

- Ha finom mozdulatokat használsz, akkor könnyedén formázható- nyújtható, mint a hagyományos gyurma, és nem hagy nyomot a kezeden.
- Ha gömböt formálsz belőle és hirtelen kemény felülettel érintkezik (például lepattintod), akkor gumilabdaként visszaugrik.
- Ha hirtelen egy sík mentén ellentétesen mozgatod a két oldalát, akkor papírként szakad.
- Ha pedig nagyon erős behatás éri, például egy kalapács ütése, akkor apró darabokra törik, akár egy üveggolyó.

Ezek a jellemzők számos felhasználási lehetőséget kínálnak. Az egyszerű szórakozás és a kíváncsiságod kielégítése mellett olyan gyakorlati funkcióikat is meg kell említeni, mint a stressz oldása vagy a kézügyesség és kreativitás fejlesztése."

Tovább..

Várható feladási idő:   3 - 5 munkanap
Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.


ITEQ