Ophélie és John mágneses puzzle
Webáruház ár:

  5999


8 féle mágneses puzzle mutatja be Ophélie és John vidám vagy épp viharos pillanatait. Csak válaszd ki a kirakni kívánt képet, illeszd a tartóba és máris indulhat a kirakós!


Név: Ophélie és John mágneses puzzle Kedvencekbe tesz
Cikkszám: 86450
Korosztály: 3+ év
Márka:

Lilliputiens


8 mágneses puzzle, amely bemutatja Ophélie tyúk és John kakas életének vidám és viharos pillanatait.

Válaszd ki a képet, amelyet ki szeretnél rakni, illeszd a doboz tartójába, és indulhat a móka! Minden kép kétoldalas, további szórakozási lehetőségekkel!

A játéknak ráadásul virtuális meghosszabbítása is van, a SMART WONDERS!

  1. A kórus: a farkast meglátva utánozd üvöltését, minél hangosabban és minél hosszabban - így elcsípheted, mielőtt bejut a baromfiudvarba!
  2. Ophélie tojásai: Ophélie tyúk alig várja, hogy találkozhasson kiscsibéivel. Segíts neki kikelteni a tojásokat, egyiket a másik után! De vigyázz, van egy betolakodó is!
  3. A kaméleon: a kis kaméleon pillangót akar fogni - Ophélie tyúk mutatja meg neki, hogyan kell. De vigyázat! A kaktuszok fájdalmasan megszúrhatják! De ha ragacsos nyelvével sikerül elkapnia egy pillangót... színe nyomban megváltozik!
  4. Ki nevetteti meg Ophélie-t?: Tyúkanyó nem boldog, sőt! Csibéi párnacsatát vívtak, és most az egész szoba tele van tollakkal. De ha megcsiklandozod, biztos nem lesz már sokáig mérges...

Tovább..

Várható feladási idő:   3 - 5 munkanap
Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.


ITEQ