Ophélie az erdőben textilkönyv
Webáruház ár:

  13999


Ophélie az erdőben barangolva számos barátjával találkozik. Mivel a sok móka közben rájuk esteledik mégtöbb, éjszakai lakóval is megismerkedhetünk.


Név: Ophélie az erdőben textilkönyv Kedvencekbe tesz
Cikkszám: 86711
Korosztály: 9+ hónap
Márka:

Lilliputiens


Ophélie tyúk bebarangolja az erdőt, ahol számos barátjával is találkozik: César medvét megtanítja horgászni, Louise-zal, a kis egyszarvúval együtt szednek gombát. Mivel időközben rá is esteledik, vele együtt az erdő éjszakai lakóval is megismerkedhetünk!

A könyv rengeteg játékos, mesés feladata az alábbi területeket fejleszti:

  • finommotorika, szem-kéz koordináció
  • sorrendiség felismerése
  • színek, formák felismerése
  • napszakok felismerése

A játéknak ráadásul virtuális meghosszabbítása is van, a SMART WONDERS!

A Lilliputiens alkalmazás letöltése után a könyv egyes oldalain található "Smart Wonders" ikonok beolvasása 3 különböző, kiterjesztett valóságon alapuló játékot aktivál az applikációban:

  1. Kismadár kiesett a fészekből: Ophélie mama fészekből kiesett madárfiókát talált! Segíts neki visszajuttatni az apróságot a fa tetején lévő fészekbe! Ágról ágra ugrálva biztosan sikerrel jártok.
  2. César és Ophélie horgásznak: César, a medve csónakjában szundikál. Persze, így a vacsora kétséges... Segíts Ophélie-nek élelmet szerezni barátja számára, de vigyázz! A tóból nem csak halat lehet kifogni...
  3. Gyerünk aludni!: már leszállt az éj, de a nyuszi, a vakond, és Alice, a róka egyáltalán nem álmosak.Ophélie, a tyúkanyó viszont úgy gondolja, már ágyban a helyük! Segíts Ophélie-nek mindenkit ágyba dugni, és elaltatni!

Tovább..

Várható feladási idő:   3 - 5 munkanap
Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.


ITEQ