Fizetési feltételek

Bankkártyával: A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

Banki átutalás: Amennyiben a rendelés leadásakor a banki átutalást választotta abban az esetben a rendelés végösszegét (esetleges szállítási költséggel együtt) az alábbi bankszámlára utalhatja:
OTP Bank 11742173-20172657-00000000, Nilla 98 Kft.
Kérjük, hogy a közleménybe írja be a Rendelés azonosító számát.

Utánvét:  Kézhezvétel után a futárszolgálatnak készpénzzel, vagy bankkártyával. A GLSPontokon készpénzzel, illetve egyes pontokon bankkártyával egyenlítheti ki rendelése összegét. 

Készpénzes fizetés: Személyes átvétel során lehetőséget biztosítunk a készpénzes fizetésre. Személyes átvételről részletesebben a "Kapcsolat" menüpontban talál információt.

Szállítási díjaink:

15.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjmentes!

15.000Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj  GLS futárszolgálattal 890 FT/csomag, GLS Csomagponton történő átvétel esetén 790Ft/ csomag.  

Az utánvét kezelése minden esetben (a helyszínen történő bankártyás fizetés esetén is) 200 forint!  

Üzletünkben történő személyes átvétel során szállítási költséget nem számolunk fel.

ITEQ